Informatie collectieve

beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)

Via de ZKM Vereniging is het mogelijk om een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De kosten zijn in vergelijking met vergelijkbare verzekeringen vrij laag (€ 75,- per jaar).

Ieder praktiserend lid van de ZKM Vereniging doet er goed aan om een beroeps- en bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering  te hebben afgesloten. Daarmee bescherm je primair jezelf tegen juridische kosten als een opdrachtgever ontevreden is over je dienstverlening..

Indien je zo een verzekering nog niet hebt afgesloten: doe het dan zo snel mogelijk.

Indien je via een andere verzekeraar een BAV hebt afgesloten, kun je overwegen over te stappen, als het via de ZKM Vereniging goedkoper is.

Meer informatie en de procedure van aanmelding vind je in het document ‘Info BAV Kendal Mason’.

 

Goed om te weten:

 • Bij aanmelding voor 1 oktober betaal je de gehele premie (€ 75,-)
 • Meld jij je aan na 1 oktober dan ben je direct verzekerd en ga je pas betalen vanaf 1 januari van het volgende jaar! Bij beëindigen van het lidmaatschap van de ZKM Vereniging wordt de BAV ook automatisch beëindigd.

Naast een BAV kan het ook wenselijk zijn dat jij je aangesloten hebt bij een geschillencommissie, bijvoorbeeld het SCAG. Lees hiervoor de nieuwsbrief er nog eens op na. (zie hieronder link naar:  Wkkgz en geschillencommissie (SCAG)  Als je coacht met de ZKM ben je al snel een zorgverlener zoals bedoeld in de Wkkgz!

 

Te downloaden documenten:

Info BAV Kendal Mason/Hiscox

BAV Deelnameformulier

No Claim verklaring

Voorbeeldbrief m.b.t. beeindiging lopende polis 

Wkkgz en geschillencommissie”(SCAG)

Hiscox Prolongatie 2021

Hiscox Bedrijfsaansprakelijkheid voorwaarden (AVB)

Hiscox Beroepsaansprakelijkheid voorwaarden (BAV)

 

 

 

 

 

"Even stilstaan om vooruit te gaan"Dat kan prachtig mbv ZKM. Gefundeerde keuzes maken, vanuit balans, positiviteit en kracht weer in beweging komen of anders omgaan met stress. Dat levert veel op voor jou persoonlijk, als werknemer en voor de werkgever.  "inspirerend, persoonlijk, en resultaatgericht," dat is hoe klanten mij omschrijven. Ruim 17 jaar werk ik met de ZKM. Vaak combineer ik de diepgang en inzichten die mensen krijgen vanuit de ZKM met praktische tools uit de MAF training, een combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen. Met als resultaat meer eigen regie, positiviteit en een zeer hoge klant tevredenheid. Vanuit mijn praktijk Mijander begeleid ik werknemers metname uit onderwijs, overheid en artsen bij hun persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en geef ik de MAF training. Stilstaan bij werk- functionerings- of levensvragen en vanuit hernieuwde inzichten weer in beweging komen. Ik spreek daarbij mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en veerkracht. Het ZKM zelfonderzoek gebruik ik graag als vertrekpunt bij loopbaanbegeleiding, outplacement trajecten of persoonlijke vragen. Klanten geven terug dat ze de ZKM een laagdrempelige concrete en effectieve werkwijze vinden. Specialisaties:ZKM volwassenen, ZKM jongeren, MAF trainer; het beste van Mindfulness ACT en Focussen, PPR (Persoonlijk Positie Repetoire), Voice Dialog, Loopbaanbegeleiding. Mijander werkt op een unieke locatie; De garage voor persoonlijk onderhoud. Je kan hier fysiek en mentaal terecht voor een APK of om de accu op te laden.In deze voormalige garage zijn twee bedrijven gevestigd; - ErgoFysio, praktijk voor Fysiotherapie en Ergonomisch advies- Mijander; praktijk voor persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en training Voor meer informatie: www.mijander.nl of mail naar info@mijander.nl          

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer