Anne van Dinther
Anne van Dinther   ©   

Werk adres

Elan HR
Brabant
Bruistensingel 400
5232 AG
's-Hertogenbosch (Den Bosch)
06 518 04 930
...

Extra informatie

Je hebt een eerste stap gezet door op zoek te gaan naar een coach. Dit doe je niet voor niets, waarschijnlijk ben je eraan toe om even een pas op de plaats te maken. Mogelijk wil je je carrière een boost geven, persoonlijke belemmeringen aanpakken, assertiever worden, een betere balans tussen werk/privé, samenwerking verbeteren, leiderschapskwaliteiten vergroten of sta je voor een belangrijk keuzemoment in je leven.

Gun jezelf dan eens even daarbij stil te staan. Als professional en mens heb je te maken met een veranderende arbeidsmarkt en maatschappij, het is goed te werken aan je persoonlijk welbevinden en ontwikkeling. 

Met wie ga je in zee? Ik ben ruim 20 jaar werkzaam binnen HR, als adviseur, coach en trainer. Ik weet me makkelijk te begeven op alle niveaus binnen organisaties. Gedurende mijn carrière kwam coaching als vanzelf op mijn pad. Ik heb destijds daardoor besloten me, naast HR, te specialiseren in een unieke begeleidingsmethode. Hiermee verwerf je in korte tijd een beter zelfinzicht, word je meer zelfverzekerd en je krijgt meer grip op je leven, in werk en privé.  

Spreekt het bovenstaande je aan? Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan. Het gesprek vraagt enkel wat van je tijd. We kunnen online of op locatie afspreken. Geef vooral aan wat je voorkeur heeft. 

Voor meer informatie, zie mijn site Elanhr.nl

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer