Anne van Dinther
Anne van Dinther   ©   

Werk adres

Elan HR
Brabant
Dorpsstraat 1
5261 CJ
VUGHT
06 518 04 930
...

Extra informatie

Hoe kun jij je als professional staande houden in een snel veranderende omgeving en blijven werken aan je ontwikkeling, daar begeleid ik je in. Ik daag je met elan uit het maximale uit jezelf te halen en maak je bewuster van je eigen mogelijkheden. 
Mijn ervaring is dat mensen veel meer aankunnen én durven dan ze zelf denken. Ook als mensen tegenslag ervaren in hun leven, elke situatie biedt de mogelijkheid keuzes te maken. Om die reden heb ik me gespecialiseerd in een methode (ZKM) die inzicht geeft aan teams en individuen hoe zij effectief en vitaal kunnen functioneren.  
ZKM is een bewezen methode die aanzet tot actie, mensen weten in korte tijd een beter zelfinzicht te verwerven, worden meer zelfverzekerd en krijgen meer grip op hun (werkzame) leven. Dit proces als ZKM consultant te mogen begeleiden blijft mij boeien. Ik blijf het iedere keer bijzonder vinden dat mensen met inzet van de ZKM hun eigen kracht weten te (her) vinden. 
Meer info over mijn werkwijze; https://elanhr.nl of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 06 518 04 930.

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer