Gea Koren
Gea Koren   ©   

Werk adres

Koren Visie
Utrecht
Sierkersstraat 19
3442 GR
WOERDEN
06-14 111 444
...

Extra informatie

'Ook de meester blijft leerling van het leven'

 

Hoe kun je leren van je eigen levenservaringen? Dat is de vraag die ik voortdurend stel, aan mezelf en aan mijn coachees en opdrachtgevers. Je leert het meest van ervaringen van binnenuit. Het leven is niet maakbaar, maar je kunt wel kijken naar mogelijkheden om zelf betekenis en richting te geven aan jouw zelfverhaal.

 

Stem geven aan wie je werkelijk bent

Lange tijd heb ik met hart en ziel gewerkt in verschillende functies in de gehandicaptenzorg, het onderwijs en de politie. Vaak heb ik daar gepioneerd en leerervaringen verder gebracht.

 

Via HRM-functies rolde ik het vakgebied van coaching en supervisie in. Ik wil daarmee mensen in de positie brengen zelf stem te geven aan wie zij werkelijk zijn.

 

Mijn leerervaringen deel ik ook in mijn boeken. In het boek Narratief Coachen, de kracht van het Zelfverhaal, dat ik samen met Toos van Huijgevoort schreef, hebben we het o.a. coachingsproces met de ZelfKennisMethode beschreven.

 

Eigen verhaal ontwikkelen

Nu heb ik mijn eigen coachpraktijk voor narratieve begeleiding; Koren Visie. Met een creatieve en verhalende aanpak begeleid ik mensen om hun eigen verhaal verder te ontwikkelen. Daarbij laat ik je zélf ontdekken wat bij jou past, zodat je zelf weer de regie kunt voeren.

 

Meer weten? Ieder verhaal start met een goed begin. Een kop koffie doen? Je bent van harte welkom!

 

Gea Koren (06-14 111 444)

www.korenvisie.nl 

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer