Paulien van Kessel-Perik
Paulien van Kessel-Perik   ©   

Werk adres

Eigen praktijk
Gelderland
Tussenweg 6
6532 ZE
NIJMEGEN
024-3786812
...

Extra informatie

Naast kennis en vaardigheden neem je ook je eigen ervaringen en persoonlijke verhaal mee naar het werk. Ervaar je problemen op je werk en kom je daar alleen of met je team niet uit dan kan hulp van buitenaf zinvol zijn.

Sinds 1 januari 2017 werk ik als coach en neem hierbij mijn kennis en ervaring mee die ik de afgelopen 35 jaar als orthopedagoog en gezondheidszorg psycholoog, heb opgedaan. Ik bied hulp bij persoonlijke werkproblemen. Denk hierbij onder andere aan: veel piekeren over je werk, het gevoel hebben dat er weinig samenwerking is of dat je stem niet uit de verf komt in het team.
En je bent ook van harte welkom als jij in je werk nog beter wilt functioneren dan je nu al doet of jij je goed wilt voorbereiden op een andere functie bijvoorbeeld als leidinggevende.

In mijn coaching werk ik vanuit eigen ervaringen in de dagelijkse praktijk. De ZKM en PPR staan daarin centraal. Op basis hiervan ontdek je zelf je kwaliteiten, drijfveren en onbewuste gedragspatronen.

Acceptatie van wie je bent en het bieden van veiligheid zijn basisvoorwaarden in mijn werk. Luisteren, doorvragen en jou stimuleren moeilijke stappen te nemen in je veranderingsproces zijn mijn belangrijkste kwaliteiten.

Maatwerk, diepgang en als resultaat met plezier, rust en focus werken staan centraal in mijn werk.

 

‘Een niet-oordelende blik kan je helpen jezelf beter te leren kennen’.

 

Drs. Paulien van Kessel-Perik

 

www.paulienvankessel.nl

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer