Klachtenprocedure ZKMvereniging 

 

Klachtenbehandeling

Als u niet tevreden bent over uw ZKMprofessional is het raadzaam hierover eerst met uw ZKMprofessional zelf te praten en te proberen samen tot een oplossing te komen.

Als u er samen niet uitkomt, dan hebt u de mogelijkheid een onafhankelijke Klachtenfunctionaris te schakelen, die zal proberen tussen u en de ZKM-professional te bemiddelen.  Via e-mail of per post kunt u, middels het Klachtenformulier ZKMvereniging, uw klacht en verzoek tot inschakeling van een Klachtenfunctionaris indienen bij het secretariaat van de Klachtencommissie.  Dit is alleen mogelijk als de ZKMprofessional lid is van de ZKMvereniging en als deze zich niet aan de Gedragscode  van de ZKMvereniging heeft gehouden.  Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.


Als de bemiddeling van de Klachtenfunctionaris  geen oplossing heeft gebracht, heeft  u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de onafhankelijke Klachtencommissie.  Ook dit
is weer alleen mogelijk als de ZKMprofessional lid is van de ZKMvereniging en als deze zich niet aan de Gedragscode  van de ZKMvereniging heeft gehouden. 

Meer informatie

Het klachtenreglement, waarin de klachtenprocedure is opgenomen, kunt u opvragen via het secretariaat van de Klachtencommissie:

Mevrouw Joyce von Oerthel
Ambtelijk Secretaris Klachtencommissie ZKMvereniging
Postbus 8098
3503 SE UTRECHT
e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het klachtenreglement wordt u vervolgens per e-mail toegestuurd. 

Susanne is sinds 2007 ZKM-consultant® en als zelfstandige werkzaam. Susanne staat bekend als transparant en energiek. Door haar uitnodigende houding gaan mensen als vanzelf met haar in gesprek en begeleidt zij hen bij het ontrafelen van problemen. Haar natuurlijke talent is om zaken van verschillende kanten te belichten. Ze is op haar best als mensen of teams vast dreigen te lopen en op zoek zijn naar andere mogelijkheden. Susanne is in staat vanuit haar open mind en geloof in ieders persoonlijke talenten, mensen optimaal tot hun recht te laten komen. Haar veelzijdige ervaring en onderzoekende vaardigheden helpen bij het creëren van een ander perspectief. Susanne is afgestudeerd als bestuurskundige aan de Universiteit Twente, als inspecteur van politie aan de Nederlandse Politieacademie en als ZKM-consultant®. Ze heeft ervaring als sociaal wetenschappelijk beleidsonderzoeker, organisatie-adviseur en leidinggevende bij de Nederlandse politie. Ingewikkelde zaken vertaalt ze naar heldere communicatie. Sinds 2008 werkt zij als persoonlijk coachen als onderzoeker. In haar coaching werkt zij vanuit eigen ervaringen in de dagelijkse praktijk. De ZKM en PPR staan daarin centraal. Op basis hiervan ontdekken mensen zelf hun kwaliteiten, drijfveren en onbewuste gedragspatronen. Susanne gelooft niet in een ‘quickfix’ en neemt de tijd om te verdiepen en verankeren. Thema’s zijn: talentontwikkeling, teamcoaching, werkstress, loopbaanbegeleiding en leiderschapsontwikkeling. Voor meer informatie: www.susanneholtackers.nl   

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer