Klachtenprocedure ZKMvereniging 

 

Klachtenbehandeling

Als u niet tevreden bent over uw ZKMprofessional is het raadzaam hierover eerst met uw ZKMprofessional zelf te praten en te proberen samen tot een oplossing te komen.

Als u er samen niet uitkomt, dan hebt u de mogelijkheid een onafhankelijke Klachtenfunctionaris te schakelen, die zal proberen tussen u en de ZKM-professional te bemiddelen.  Via e-mail of per post kunt u, middels het Klachtenformulier ZKMvereniging, uw klacht en verzoek tot inschakeling van een Klachtenfunctionaris indienen bij het secretariaat van de Klachtencommissie.  Dit is alleen mogelijk als de ZKMprofessional lid is van de ZKMvereniging en als deze zich niet aan de Gedragscode  van de ZKMvereniging heeft gehouden.  Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.


Als de bemiddeling van de Klachtenfunctionaris  geen oplossing heeft gebracht, heeft  u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de onafhankelijke Klachtencommissie.  Ook dit
is weer alleen mogelijk als de ZKMprofessional lid is van de ZKMvereniging en als deze zich niet aan de Gedragscode  van de ZKMvereniging heeft gehouden. 

Meer informatie

Het klachtenreglement, waarin de klachtenprocedure is opgenomen, kunt u opvragen via het secretariaat van de Klachtencommissie:

Mevrouw Joyce von Oerthel
Ambtelijk Secretaris Klachtencommissie ZKMvereniging
Postbus 8098
3503 SE UTRECHT
e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het klachtenreglement wordt u vervolgens per e-mail toegestuurd. 

Onder de naam Verte, bied ik Coaching en Traumatherapie. Bij Coaching begeleid ik mensen die vastlopen met werk of in hun persoonlijke leven. Vaak zijn dit mensen die hard werken en het beste willen voor iedereen om hen heen. Het zijn mensen die zichzelf vaak voorbijlopen, zodat bij hen vermoeidheid, stress en een gevoel van 'nooit klaar zijn' ontstaat. Bij Traumatherapie begeleid ik mensen die door een heftige gebeurtenis, moeilijke jeugd of trauma belemmering ervaren in hun leven. Die belemmering kan zowel op het werk als in het persoonlijk leven zijn." Door mijn begeleiding bij Coaching, onder andere d.m.v. de ZKM en door samen 'in de verte' te kijken naar het gewenste perspectief, ontstaat er een beweging naar verandering. Dit leidt ertoe dat iemand ontdekt wat hij of zij belangrijk vindt en de regie weer in eigen hand neemt. Je haalt, zeg maar, de 'verte' dichterbij. Hierdoor neemt de stress af, bewaak je je grenzen, ga je energiek en met plezier naar je werk en kom je met een gezonde vermoeidheid weer thuis." Door samen aan de slag te gaan met de Traumatherapie krijgen mensen de kans om een vastzittend trauma te verwerken. Hierdoor krijgen ze vaak letterlijk en figuurlijk weer ‘lucht’. Doordat het trauma ‘los’ komt, ontstaat er meer vrijheid om eigen keuzes te maken in plaats van je door je trauma te laten leiden." Wat drijft mij: "Ieder mens heeft mogelijkheden, potentie. Niemand hoeft zijn situatie zo te laten als die is. Dat is wat mij drijft. Door te onderzoeken wie je bent, wat je verlangens, overtuigingen, waarden en talenten en belemmeringen zijn, kun je opnieuw keuzes maken voor leven en werk. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn blik op de verte kan richten en kan ontdekken wat zijn verlangen is. Als je blik op de verte helder is, dan is dat de eerste stap om jouw verte dichterbij te halen." Cliënten zeggen over mij: Zeer ervaren en deskundig, straalt rust uit, hoort het verhaal achter het verhaal, ziet wat je niet zegt. Lichtvoetig, warme vakvrouw met een groot hart.  

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer