Klachtenprocedure ZKMvereniging 

 

Klachtenbehandeling

Als u niet tevreden bent over uw ZKMprofessional is het raadzaam hierover eerst met uw ZKMprofessional zelf te praten en te proberen samen tot een oplossing te komen.

Als u er samen niet uitkomt, dan hebt u de mogelijkheid een onafhankelijke Klachtenfunctionaris te schakelen, die zal proberen tussen u en de ZKM-professional te bemiddelen.  Via e-mail of per post kunt u, middels het Klachtenformulier ZKMvereniging, uw klacht en verzoek tot inschakeling van een Klachtenfunctionaris indienen bij het secretariaat van de Klachtencommissie.  Dit is alleen mogelijk als de ZKMprofessional lid is van de ZKMvereniging en als deze zich niet aan de Gedragscode  van de ZKMvereniging heeft gehouden.  Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.


Als de bemiddeling van de Klachtenfunctionaris  geen oplossing heeft gebracht, heeft  u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de onafhankelijke Klachtencommissie.  Ook dit
is weer alleen mogelijk als de ZKMprofessional lid is van de ZKMvereniging en als deze zich niet aan de Gedragscode  van de ZKMvereniging heeft gehouden. 

Meer informatie

Het klachtenreglement, waarin de klachtenprocedure is opgenomen, kunt u opvragen via het secretariaat van de Klachtencommissie:

Mevrouw Joyce von Oerthel
Ambtelijk Secretaris Klachtencommissie ZKMvereniging
Postbus 8098
3503 SE UTRECHT
e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het klachtenreglement wordt u vervolgens per e-mail toegestuurd. 

"Even stilstaan om vooruit te gaan"Dat kan prachtig mbv ZKM. Gefundeerde keuzes maken, vanuit balans, positiviteit en kracht weer in beweging komen of anders omgaan met stress. Dat levert veel op voor jou persoonlijk, als werknemer en voor de werkgever.  "inspirerend, persoonlijk, en resultaatgericht," dat is hoe klanten mij omschrijven. Ruim 17 jaar werk ik met de ZKM. Vaak combineer ik de diepgang en inzichten die mensen krijgen vanuit de ZKM met praktische tools uit de MAF training, een combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen. Met als resultaat meer eigen regie, positiviteit en een zeer hoge klant tevredenheid. Vanuit mijn praktijk Mijander begeleid ik werknemers metname uit onderwijs, overheid en artsen bij hun persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en geef ik de MAF training. Stilstaan bij werk- functionerings- of levensvragen en vanuit hernieuwde inzichten weer in beweging komen. Ik spreek daarbij mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en veerkracht. Het ZKM zelfonderzoek gebruik ik graag als vertrekpunt bij loopbaanbegeleiding, outplacement trajecten of persoonlijke vragen. Klanten geven terug dat ze de ZKM een laagdrempelige concrete en effectieve werkwijze vinden. Specialisaties:ZKM volwassenen, ZKM jongeren, MAF trainer; het beste van Mindfulness ACT en Focussen, PPR (Persoonlijk Positie Repetoire), Voice Dialog, Loopbaanbegeleiding. Mijander werkt op een unieke locatie; De garage voor persoonlijk onderhoud. Je kan hier fysiek en mentaal terecht voor een APK of om de accu op te laden.In deze voormalige garage zijn twee bedrijven gevestigd; - ErgoFysio, praktijk voor Fysiotherapie en Ergonomisch advies- Mijander; praktijk voor persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en training Voor meer informatie: www.mijander.nl of mail naar info@mijander.nl          

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer