Fransje Thio
Fransje Thio   ©   

Werk adres

Zilver B.V.
Brabant
Maria van Bourgondiësingel 21
5216 AB
s-HERTOGENBOSCH
+31(0)629028484
...

Extra informatie

Al ruim 20 jaar heeft Fransje Thio (1967) ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van mensen. Zij verstaat de kunst om mensen in beweging te laten komen en te blijven. Het verzilveren van talenten is haar leidraad. Als trainer, coach, adviseur  en opleider ondersteunt zij het persoonlijke en professionele ontwikkelproces van mensen. Altijd op maat en met aandacht voor de organisatorische context, want ieders verhaal is uniek.

 

Met haar respectvolle, enthousiaste en doortastende aanpak stimuleert ze de (her)ontdekking van uw kwaliteiten en bronnen om van daaruit de concrete oplossingen te vinden op uw vragen. En zo weer een nieuwe impuls en richting te geven aan uw (werk)leven.

 

Zij coacht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, professionalisering, loopbaanvragen en (innerlijk) leiderschap.

Ze maakt complexe vragen inzichtelijk, concreet en hanteerbaar vanuit haar mensgerichte achtergrond en ruime ervaring in profit en non profit organisaties.

 

Haar aanpak kenmerkt zich door de complete blik die zij heeft. Zij combineert wetenschappelijke beproefde methodes (ZKM®, AEM Cube®), management en communicatiemodellen, Voice Dialogue en (energetisch) lichaamswerk. Vanuit dit brede aanbod zoekt zij de diepgang en verbinding die nodig is.

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer