Marlene van Lier
Marlene van Lier   ©   

Werk adres

Libra Coaching en Counseling
Noord-Holland
Stationsplein 99-163
1703WE
Heerhugowaard
0725824380
...

Extra informatie

Als holistisch psycholoog-coach en klassiek homeopaat kijk ik samen met jou naar wie je bent als geheel: lichaam, ziel en geest. Deze drie lagen zijn met elkaar verbonden en klachten staan dan ook niet op zichzelf. Ik help je bij de zoektocht naar jezelf en luister naar je zonder oordeel. We onderzoeken wie je bent geworden vanuit je aanleg en de wisselwerking met wat je hebt meegemaakt in heden en verleden. Dit verbinden we met je verlangen voor de toekomst. Wat heb jij nodig om met lichaam, ziel en geest te kunnen zijn wie je bent en welke automatische gedragspatronen remmen je steeds? Door op alle drie de lagen te werken groei je naar een nieuwe balans. Je verbetert je gezondheid, geluk en welbevinden, ook op de lange termijn. Nieuwsgierig? Dan verwijs ik je graag naar mijn website www.libra-coaching.nl

Feedback Client

C.S.
Huisarts
Ik kwam bij Marlene met een druk hoofd, mijn inspiratie was soms weg en ik vraag me dan af of ik wel doe wat ik moet doen. Ik doe mijn werk, maar ik heb veel tijd nodig om te herstellen. Daarbij had ik klachten van slijmvliezen en had ik vaak buikklachten.
 
Na mijn ZKM zelfonderzoek zijn mijn klachten verbeterd: mijn hoofd is minder druk, ik ben meer geïnspireerd, ik ben blijer en kan daardoor mijn werk beter aan. Mijn fysieke klachten zijn ook beter, mijn buik is meestal rustiger. Ik heb ook een betere eetlust. Mijn slijmvliezen zijn nog niet heel erg verbeterd. Ik heb veel geleerd. Met name dat ik makkelijk wegga van mijn lichaam en gevoel. Door het scoren van mijn gevoelens heb ik daar een reëler beeld van, ik ben bijv. minder zorgzaam dan ik dacht. Ik ga vooral weg van mijn angsten. Met name de angst om minderwaardig te zijn.
Ik heb nu inzicht in wat ik er zelf aan kan doen: ik kan me herstellen via mijn lichaam (voelen, ruimte en licht) en mijn liefde. Ik heb aandacht gekregen voor vertrouwen, kwetsbaarheid en zachtheid. Ik heb overlevingsstrategieën waardoor ik makkelijk van mezelf wegga. Deze zijn o.a. hard werken, perfectie nastreven en controle houden. De overtuiging 'ik kan niet anders', is een eis die ik aan mezelf stel, maar dit is een angst. Deze regels zijn een illusie. Ik zit in het proces van grenzen leren stellen en keuzes maken die bij mij passen. Dit kan alleen als ik mijn eerder geformuleerde “mantra’s” voor ogen houd:
           “Ik accepteer mezelf en sta op eigen benen. Met ruimte voor genieten, lichtheid en intuïtie, tevens omarmen van mijn angsten.”
            “Ik accepteer mezelf en omarm mijn kwaliteiten en mijn onvermogens, daardoor kan ik de dingen accepteren zoals ze zijn en contact hebben met mijn intuïtie”.
           Ik zie ook dat ik veel dingen voor mezelf houd en er niet over praat, zoals bijv. mijn intuïtie. Ik ga er op voorhand van uit dat anderen dat niet begrijpen.
Dit zijn denk ik de belangrijkste dingen. 

 

 Ik heb jou als coach heel prettig ervaren. Vriendelijk, professioneel en deskundig, maar vooral ook een open houding, waardoor  ik een vertrouwensband ervaar. Je geeft me het gevoel dat je me begrijpt zonder te oordelen, daardoor voel ik me vrij om te komen met mijn onvermogens
ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer