Marja Steegenga
Marja Steegenga   ©   

Werk adres

Mijander De garage voor persoonlijk onderhoud
Friesland
Sanbuorren 16
9216 VC
OUDEGA (SM)
06 10325212
...

Extra informatie

"Even stilstaan om vooruit te gaan"
Dat kan prachtig mbv ZKM. Gefundeerde keuzes maken, vanuit balans, positiviteit en kracht weer in beweging komen of anders omgaan met stress. Dat levert veel op voor jou persoonlijk, als werknemer en voor de werkgever.  "inspirerend, persoonlijk, en resultaatgericht," dat is hoe klanten mij omschrijven. Ruim 17 jaar werk ik met de ZKM. Vaak combineer ik de diepgang en inzichten die mensen krijgen vanuit de ZKM met praktische tools uit de MAF training, een combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen. Met als resultaat meer eigen regie, positiviteit en een zeer hoge klant tevredenheid.

Vanuit mijn praktijk Mijander begeleid ik werknemers metname uit onderwijs, overheid en artsen bij hun persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en geef ik de MAF training. Stilstaan bij werk- functionerings- of levensvragen en vanuit hernieuwde inzichten weer in beweging komen. Ik spreek daarbij mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en veerkracht.

Het ZKM zelfonderzoek gebruik ik graag als vertrekpunt bij loopbaanbegeleiding, outplacement trajecten of persoonlijke vragen. Klanten geven terug dat ze de ZKM een laagdrempelige concrete en effectieve werkwijze vinden.

Specialisaties:
ZKM volwassenen, ZKM jongeren, MAF trainer; het beste van Mindfulness ACT en Focussen, PPR (Persoonlijk Positie Repetoire), Voice Dialog, Loopbaanbegeleiding.

Mijander werkt op een unieke locatie; De garage voor persoonlijk onderhoud. Je kan hier fysiek en mentaal terecht voor een APK of om de accu op te laden.
In deze voormalige garage zijn twee bedrijven gevestigd;

- ErgoFysio, praktijk voor Fysiotherapie en Ergonomisch advies
- Mijander; praktijk voor persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en training

Voor meer informatie: www.mijander.nl of mail naar info@mijander.nl

 

 

 

 

 

Feedback Client

Piet (43)
Leerkracht

- Balans vinden in werk en privé,

- Ingrijpende gebeurtenissen op het werk een plek kunnen geven

- Weer meer plezier en energie ervaren in mijn werk

Bij aanvang van het traject was ik redelijk sceptisch, daar ben ik later op terug gekomen.
Door het ZKM zelfonderzoek ben ik me veel meer bewust geworden van mijn eigen handelen. Ik ben op een plezierige wijze en in een veilige omgeving tot de conclusie gekomen dat er vele (andere) wegen naar Rome zijn. 

De wijze waarop wij contact hebben gehad heb ik als zeer plezierig en veilig ervaren

 

Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn houding en rol als leerkracht en stel me daadwerkelijk anders op. Van re-actief naar meer pro-actief.

Ik ervaar weer veel meer plezier in mijn werk en leef niet langer van vakantie naar vakantie.

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer