Agenda

             

Nieuwsbrief september 2021         

 

 Jaardag 2021 Verlamming, Verzet, Vertrouwen - vrijdag 5 november 2021

  

De Jubileum Jaardag met als thema ‘Verlamming, Verzet, Vertrouwen’ vindt plaats op vrijdag 5 november 2021, in het Akoesticum in Ede – op 3 minuten loopafstand van het station Ede-Wageningen. 

Veel tijd is er deze dag voor persoonlijk ‘offline’ contact – zowel tijdens de presentaties  als tijdens de ‘borrel’ aan het einde van deze Jubileum Jaardag. 

Het programma

09.00-09.30 inloop

09.30-10.15 welkom!
Met Jubileum toespraak Hubert Hermans. 

10.15-11.45 bijdrage Jentien Keijzer
Jentien Keijzer neemt ons mee in een andere manier van kijken naar burn-out. 
12.00-13.00 lunch

13.00-14.30 muzikale omlijsting; en de bijdrage van Marjolein van Buren;
Op ‘speelse’ wijze brengt Marjolein van Buren ons in contact met wat er lijfelijk in je omgaat als je je bewust in een veranderingsproces beweegt. 
14.45-16.00 bijdrage Froukje Santing
Frouke Santing maakt ons,  deelgenoot van haar schrijfproces voor haar boek  ‘Meral’.  

 

Thea Hermans blikt met ons terug op de bijdragen van deze dag.

16.00 borrel, inclusief boeken-/publicatie-/materiaal-tafel

We richten een ‘boekentafel’ in waar  boeken van Froukje Santing, Jentien Keijzer en Marjolijne van Buren, en ook publicaties van leden van de ZKM Vereniging, ter inzage en te koop zijn. 


Geef je snel op, want het aantal plaatsen zou toch nog beperkt kunnen zijn. Aanmelding bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden betalen Euro 99 voor deze dag; niet-leden Euro 134.

         

 

 

woensdag 20 april 2022 tussen 15.00 en 17.00 uur Algemene Leden Vergadering 

woensdag 13 april 12.30 en 13.30 uur het vragenuurtje voorafgaand

 

"Even stilstaan om vooruit te gaan"Dat kan prachtig mbv ZKM. Gefundeerde keuzes maken, vanuit balans, positiviteit en kracht weer in beweging komen of anders omgaan met stress. Dat levert veel op voor jou persoonlijk, als werknemer en voor de werkgever.  "inspirerend, persoonlijk, en resultaatgericht," dat is hoe klanten mij omschrijven. Ruim 17 jaar werk ik met de ZKM. Vaak combineer ik de diepgang en inzichten die mensen krijgen vanuit de ZKM met praktische tools uit de MAF training, een combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen. Met als resultaat meer eigen regie, positiviteit en een zeer hoge klant tevredenheid. Vanuit mijn praktijk Mijander begeleid ik werknemers metname uit onderwijs, overheid en artsen bij hun persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en geef ik de MAF training. Stilstaan bij werk- functionerings- of levensvragen en vanuit hernieuwde inzichten weer in beweging komen. Ik spreek daarbij mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en veerkracht. Het ZKM zelfonderzoek gebruik ik graag als vertrekpunt bij loopbaanbegeleiding, outplacement trajecten of persoonlijke vragen. Klanten geven terug dat ze de ZKM een laagdrempelige concrete en effectieve werkwijze vinden. Specialisaties:ZKM volwassenen, ZKM jongeren, MAF trainer; het beste van Mindfulness ACT en Focussen, PPR (Persoonlijk Positie Repetoire), Voice Dialog, Loopbaanbegeleiding. Mijander werkt op een unieke locatie; De garage voor persoonlijk onderhoud. Je kan hier fysiek en mentaal terecht voor een APK of om de accu op te laden.In deze voormalige garage zijn twee bedrijven gevestigd; - ErgoFysio, praktijk voor Fysiotherapie en Ergonomisch advies- Mijander; praktijk voor persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en training Voor meer informatie: www.mijander.nl of mail naar info@mijander.nl          

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer