Bernadette Cousin
Bernadette Cousin   ©   

Werk adres

BureauC voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Brabant
Hendrik Veenemanstraat 37
5691 BA
SON
0638747743
...

Extra informatie

Is het tijd om te werken aan je persoonlijke effectiviteit of energieniveau? Wil je stress hanteren, of effectiever communiceren in samenwerking met anderen? Dan zoek ik samen met jou of het team waar en hoe verandering mogelijk is. 

Mijn stijl? Ik word ervaren als een goede luisteraar, vraag door waar het kan en confronteer indien nodig. Positief kritisch met de focus op resultaat. Persoonlijk en professioneel. Ik stimuleer anderen om via reflectie en dialoog het beste in zichzelf naar boven te halen. Verbinding en verdieping. Hoofd én hart.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en coachen van professionals en teams in profit- en non-profit organisaties. De onderzoeksvragen van coachees zijn heel divers,van (dreigende) burn-out tot het onderzoeken van carrieremogelijkheden, van negatief zelfbeeld tot regelmatig conflicten op het werk. Een gedegen zelfonderzoek helpt je om anders te leren kijken naar je gevoel en gedrag, zowel in je werk als privé. Naast ZKM werk ik ook met het Persoonlijk Positie Repertoire (gerelateerd aan Dialogical Self Theory) en Ik heb ruime ervaring met allerlei coachtools en methodieken. Ik heb een eigen praktijkruimte in Son waar je in alle rust je verhaal kunt vertellen en aan de slag kunt met je onderzoeksvraag. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Bel of mail me gerust info@bureauc.nl | 06-38747743 | www.bureauc.nl 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer