Is ZKM iets voor mij?

Iedereen ervaart in zijn leven wel eens persoonlijke vraagstukken en vragen gerelateerd aan studie en werk. Gewild of ongewild. Denk daarbij aan belangrijke keuzes en ingrijpende veranderingen die te maken hebben met familie, relaties, gezondheid, zingeving en loopbaan. Maar denk ook aan vragen over je eigen denken en doen, zoals hardnekkige overtuigingen en persoonlijke valkuilen.

Dikwijls lukt het je om deze wezenlijke vragen zelfstandig te beantwoorden. Maar wat nu als je er niet uitkomt, dat je merkt dat je steeds in dezelfde groef of situatie terecht komt waarin je je niet prettig voelt?

Misschien herken je dit:

 • Ik heb het gevoel dat ik vaak word ‘geleefd’ en wil eens stilstaan bij keuzes die ik maak, heb gemaakt of moet maken in werk of leven.
 • Ik wil mezelf beter leren kennen en meer zicht op mijn interne belemmeringen en twijfels waardoor ik bijvoorbeeld beter weet welke carrière ik nu echt ambieer.
 • Ik zoek naar een betere balans tussen werk en privé.
 • Ik stel hoge eisen aan mezelf en zou graag wat makkelijker willen zijn.
 • Ik vind het lastig om voor mezelf op te komen.
 • Ik kom in een neerwaartse spiraal terecht, ik ben moe en merk dat ik overspannen reageer.
 • Ik heb met een zware tegenslag (burn-out, echtscheiding, ziekte, overlijden) te maken gehad, waarmee ik om wil leren gaan.
 • Ik zit met een 20-30-40-50-60+ dilemma

Zo ja, dan is ZKM wellicht iets voor jou.

De ZKM (ZelfKonfrontatieMethode of ZelfKennisMethode) geeft in veel gevallen het inzicht dat je zoekt. Het is een bewezen methode en een dynamisch proces dat je zelf regisseert. In korte tijd ontstaat meer zelfinzicht zodat je stappen kunt zetten op weg naar échte verandering. Lees meer.

 

Wil je meer weten? Klik dan hier voor een digitale brochure over de ZKM.

Susanne is sinds 2007 ZKM-consultant® en als zelfstandige werkzaam. Susanne staat bekend als transparant en energiek. Door haar uitnodigende houding gaan mensen als vanzelf met haar in gesprek en begeleidt zij hen bij het ontrafelen van problemen. Haar natuurlijke talent is om zaken van verschillende kanten te belichten. Ze is op haar best als mensen of teams vast dreigen te lopen en op zoek zijn naar andere mogelijkheden. Susanne is in staat vanuit haar open mind en geloof in ieders persoonlijke talenten, mensen optimaal tot hun recht te laten komen. Haar veelzijdige ervaring en onderzoekende vaardigheden helpen bij het creëren van een ander perspectief. Susanne is afgestudeerd als bestuurskundige aan de Universiteit Twente, als inspecteur van politie aan de Nederlandse Politieacademie en als ZKM-consultant®. Ze heeft ervaring als sociaal wetenschappelijk beleidsonderzoeker, organisatie-adviseur en leidinggevende bij de Nederlandse politie. Ingewikkelde zaken vertaalt ze naar heldere communicatie. Sinds 2008 werkt zij als persoonlijk coachen als onderzoeker. In haar coaching werkt zij vanuit eigen ervaringen in de dagelijkse praktijk. De ZKM en PPR staan daarin centraal. Op basis hiervan ontdekken mensen zelf hun kwaliteiten, drijfveren en onbewuste gedragspatronen. Susanne gelooft niet in een ‘quickfix’ en neemt de tijd om te verdiepen en verankeren. Thema’s zijn: talentontwikkeling, teamcoaching, werkstress, loopbaanbegeleiding en leiderschapsontwikkeling. Voor meer informatie: www.susanneholtackers.nl   

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer