Is ZKM iets voor mij?

Iedereen ervaart in zijn leven wel eens persoonlijke vraagstukken en vragen gerelateerd aan studie en werk. Gewild of ongewild. Denk daarbij aan belangrijke keuzes en ingrijpende veranderingen die te maken hebben met familie, relaties, gezondheid, zingeving en loopbaan. Maar denk ook aan vragen over je eigen denken en doen, zoals hardnekkige overtuigingen en persoonlijke valkuilen.

Dikwijls lukt het je om deze wezenlijke vragen zelfstandig te beantwoorden. Maar wat nu als je er niet uitkomt, dat je merkt dat je steeds in dezelfde groef of situatie terecht komt waarin je je niet prettig voelt?

Misschien herken je dit:

 • Ik heb het gevoel dat ik vaak word ‘geleefd’ en wil eens stilstaan bij keuzes die ik maak, heb gemaakt of moet maken in werk of leven.
 • Ik wil mezelf beter leren kennen en meer zicht op mijn interne belemmeringen en twijfels waardoor ik bijvoorbeeld beter weet welke carrière ik nu echt ambieer.
 • Ik zoek naar een betere balans tussen werk en privé.
 • Ik stel hoge eisen aan mezelf en zou graag wat makkelijker willen zijn.
 • Ik vind het lastig om voor mezelf op te komen.
 • Ik kom in een neerwaartse spiraal terecht, ik ben moe en merk dat ik overspannen reageer.
 • Ik heb met een zware tegenslag (burn-out, echtscheiding, ziekte, overlijden) te maken gehad, waarmee ik om wil leren gaan.
 • Ik zit met een 20-30-40-50-60+ dilemma

Zo ja, dan is ZKM wellicht iets voor jou.

De ZKM (ZelfKonfrontatieMethode of ZelfKennisMethode) geeft in veel gevallen het inzicht dat je zoekt. Het is een bewezen methode en een dynamisch proces dat je zelf regisseert. In korte tijd ontstaat meer zelfinzicht zodat je stappen kunt zetten op weg naar échte verandering. Lees meer.

 

Wil je meer weten? Klik dan hier voor een digitale brochure over de ZKM.

"Even stilstaan om vooruit te gaan"Dat kan prachtig mbv ZKM. Gefundeerde keuzes maken, vanuit balans, positiviteit en kracht weer in beweging komen of anders omgaan met stress. Dat levert veel op voor jou persoonlijk, als werknemer en voor de werkgever.  "inspirerend, persoonlijk, en resultaatgericht," dat is hoe klanten mij omschrijven. Ruim 17 jaar werk ik met de ZKM. Vaak combineer ik de diepgang en inzichten die mensen krijgen vanuit de ZKM met praktische tools uit de MAF training, een combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen. Met als resultaat meer eigen regie, positiviteit en een zeer hoge klant tevredenheid. Vanuit mijn praktijk Mijander begeleid ik werknemers metname uit onderwijs, overheid en artsen bij hun persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en geef ik de MAF training. Stilstaan bij werk- functionerings- of levensvragen en vanuit hernieuwde inzichten weer in beweging komen. Ik spreek daarbij mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid en veerkracht. Het ZKM zelfonderzoek gebruik ik graag als vertrekpunt bij loopbaanbegeleiding, outplacement trajecten of persoonlijke vragen. Klanten geven terug dat ze de ZKM een laagdrempelige concrete en effectieve werkwijze vinden. Specialisaties:ZKM volwassenen, ZKM jongeren, MAF trainer; het beste van Mindfulness ACT en Focussen, PPR (Persoonlijk Positie Repetoire), Voice Dialog, Loopbaanbegeleiding. Mijander werkt op een unieke locatie; De garage voor persoonlijk onderhoud. Je kan hier fysiek en mentaal terecht voor een APK of om de accu op te laden.In deze voormalige garage zijn twee bedrijven gevestigd; - ErgoFysio, praktijk voor Fysiotherapie en Ergonomisch advies- Mijander; praktijk voor persoonlijke- & loopbaanontwikkeling en training Voor meer informatie: www.mijander.nl of mail naar info@mijander.nl          

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer