Wat levert het je op

Na een ZKM zelfonderzoek ken je jezelf beter. Je hebt inzicht in de (onbewuste) drijfveren, wensen en automatismen die onder je gedrag en keuzes liggen. Je ontdekt patronen en thema's in je eigen functioneren. Vanuit dit inzicht ben je beter in staat tot actie over te gaan en meer grip te hebben op je leven.

De ZKM is één van de weinige vormen van coaching/counseling waarbij het effect wordt onderzocht middels een evaluatie onderzoek. Uit de evaluatieresultaten blijkt dat de ZKM zeer effectief is en blijvend resultaat oplevert.

DE ZKM bewijst haar waarde  Abels en Poulie (2016)

Positieve en blijvende verandering  Aleven (2014) 

Van tevredenheid naar effectiviteit  tijdschrift voor Coaching (2012)

 

Inmiddels heeft een groot aantal mensen ervaring met ZKM. Dit is wat zij zeggen:

"Door mijn zelfonderzoek ben ik mij heel sterk bewust geworden van mijzelf. Als ik niet eerlijk ben tegenover mijzelf dan gaat het nergens meer over. Ik leer nu dat ik mijn angst kan erkennen en zo juist meer vrijheid en ruimte heb. Ik hoef niet alles zelf perfect te doen. Ik ervaar dat ik verder kom door samen te werken met anderen."

“Ik ben beter in balans en heb weer meer de regie.”

"Ik heb altijd gedacht dat ik leiding wilde geven. Mijn zelfonderzoek heeft mij geleerd dat ik het belangrijker vind in de organisatie een eigen identiteit te hebben. Ik wil een eigen plek, waar ik liever geen leiding geef. Nu ik dit weet, ervaar ik rust. Dat is wel een heel bijzondere ontdekking. Ik hoef van mezelf helemaal geen leiding te geven, terwijl ik dat nu juist altijd dacht.”

“Het ZKM traject heeft me op heel veel manieren meer inzicht gegeven, het belangrijkste vind ik dat ik mezelf heb leren kennen en heb leren accepteren.”

“Mijn kwaliteiten en competenties waren wel bekend voor het ZKM traject, maar waar ze op gebaseerd zijn is door het ZKM traject echt duidelijk geworden. Met name mijn valkuilen en belemmeringen zijn enorm zichtbaar geworden.”

“De nieuwe werkzaamheden die ik nu doe zijn direct het resultaat van het ZKM traject geweest. Ik doe nu veel meer wat bij me past en sta midden in de groep in plaats van aan de zijlijn. Dat voelt echt goed.”

“Doordat ik mezelf nu beter ken, mijn gevoelens herken en me bewust ben van mijn grenzen, voel ik vaker bewust hoe het met mij gaat en kan ik, indien nodig, actie ondernemen.”

 

 

Susanne is sinds 2007 ZKM-consultant® en als zelfstandige werkzaam. Susanne staat bekend als transparant en energiek. Door haar uitnodigende houding gaan mensen als vanzelf met haar in gesprek en begeleidt zij hen bij het ontrafelen van problemen. Haar natuurlijke talent is om zaken van verschillende kanten te belichten. Ze is op haar best als mensen of teams vast dreigen te lopen en op zoek zijn naar andere mogelijkheden. Susanne is in staat vanuit haar open mind en geloof in ieders persoonlijke talenten, mensen optimaal tot hun recht te laten komen. Haar veelzijdige ervaring en onderzoekende vaardigheden helpen bij het creëren van een ander perspectief. Susanne is afgestudeerd als bestuurskundige aan de Universiteit Twente, als inspecteur van politie aan de Nederlandse Politieacademie en als ZKM-consultant®. Ze heeft ervaring als sociaal wetenschappelijk beleidsonderzoeker, organisatie-adviseur en leidinggevende bij de Nederlandse politie. Ingewikkelde zaken vertaalt ze naar heldere communicatie. Sinds 2008 werkt zij als persoonlijk coachen als onderzoeker. In haar coaching werkt zij vanuit eigen ervaringen in de dagelijkse praktijk. De ZKM en PPR staan daarin centraal. Op basis hiervan ontdekken mensen zelf hun kwaliteiten, drijfveren en onbewuste gedragspatronen. Susanne gelooft niet in een ‘quickfix’ en neemt de tijd om te verdiepen en verankeren. Thema’s zijn: talentontwikkeling, teamcoaching, werkstress, loopbaanbegeleiding en leiderschapsontwikkeling. Voor meer informatie: www.susanneholtackers.nl   

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer