Adrienne Schimmel
Adrienne Schimmel   ©   

Werk adres

Adrienne Schimmel
Brabant
Ceresstraat 29
4811CA
Breda
+31623156185
...

Extra informatie

Talenteer Jezelf is een praktijk voor loopbaanontwikkeling, waar je altijd langs kunt komen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Zo ontstaat er scherper zicht op de vraag waarmee je worstelt. Als je vervolgens met deze vraag aan de slag wilt, kunnen we afspraken maken over de aanpak. 

Je kunt o.a. bij me terecht voor vragen rondom werk en zingeving, stress- en burn-out, leiderschapsontwikkeling en emotionele competentie.

Jouw eigen deskundigheid, hulpvraag en behoeften staan centraal. De coaching is een echte samenwerking. Er wordt niet alleen ingezoomd op eventuele problemen. De werkwijze geeft je inzicht in balans (denken-voelen, werk-privé, energie, kwaliteiten en valkuilen...) geeft je overzicht, grip en begrip. Je gaat echt anders tegen dingen aankijken. Vanuit die bewustwording zoeken we de uitdaging op! Dat geeft je weer energie. Zonder (onbewuste) concessies aan jezelf!

Wat heb je nodig om weer met plezier, meer rust en ontspannen in het leven te staan? Ontdek wat je zélf kunt doen om daar weer duidelijker richting aan te geven. Je bent vriendelijker voor jezelf, hebt weer meer plezier en grip. Je voelt je rustiger en bent gemotiveerd. Je bent trots op jezelf en de dingen die je doet! Je zelfvertrouwen groeit en je staat echt positiever in het leven. Je gaat veerkrachtiger met tegenslagen om. Minder 'moeten' en meer genieten!

Neem eens een kijkje op: https://www.talenteerjezelf.com/

 

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer