Adrienne Schimmel
Adrienne Schimmel   ©   

Werk adres

Adrienne Schimmel
Brabant
Ceresstraat 29
4811CA
Breda
+31623156185
...

Extra informatie

Uitgangspunt is jouw unieke verhaal. Samen onderzoeken we de betekenis. In korte tijd word je, je bewust van innerlijke drijfveren; van kennis die deels verborgen was. Je zet nieuwe inzichten om in heldere en concrete stappen. Inzicht gevend, vanuit eigen deskundigheid. Je krijgt meer grip op je leven. Het geeft je weer energie. Zonder (onbewuste) concessies aan jezelf!

De ZKM is een prachtige methode die echt van binnenuit verandering en beweging brengt. Voor mijn vaak hoogbegaafde en/of hoog-sensitieve klanten is de aandacht voor hun gevoelens en levensverhaal, de ordening en het ontdekken van de rode draad in een gelijkwaardig contact, een manier om weer grip te krijgen.

Met de Zelfverbinders van Essenceiam, een op de ZKM gebaseerde tool kun je ook inzoomen op een thema; Werk of Vitaliteit. Snel, kort en grondig geeft dat weer perspectief en zicht op je energie balans. De Zelfverbinder Werkfit kan ook ingezet worden ten behoeve van UWV-trajecten. De compacte ZelfReflector van Medina gericht op Zingeving en Levenskunst sluit aan bij de zingevingsvragen die mijn klanten bezighouden en kan richting geven in de zoektocht naar betekenis.

Met andere ZKM coaches met een hart voor onderwijs zet ik mij in om het zelfonderzoek meer bekendheid te geven als professionaliseringsactiviteit voor leraren.

Neem eens een kijkje op: https://www.talenteerjezelf.com/

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer