Marc Lahaije
Marc Lahaije   ©

Werk adres

Meer Zicht Op Jezelf
Noord-Holland
Ecuplein 20
1060 RN
AMSTERDAM
0650487922
...

2e werkadres

Academisch Medisch Centrum
Amsterdam

Extra informatie

In ZKM trajecten vergelijk ik de werking van de twee basismotieven Zelf en Ander vaak met een orgaan in het lichaam, een orgaan moet enerzijds goed voor zichzelf zorgen (Z) en is anderzijds dienstbaar aan het lichaam waar het onderdeel van uitmaakt (A). Maar soms lukt het niet om iets vanuit jezelf te realiseren of je te verbinden met anderen. Door het vertellen en hervertellen van je eigen levensverhaal aan mij als coach kom je weer dichter bij je eigen kern en krijg je meer inzicht welke thema’s in jouw leven van belang zijn. Als iets belangrijk voor je is, voel je er ook altijd iets bij. Deze gevoelens worden in een ZKM traject manifest gemaakt, wat geeft je kracht, wat belemmert je? Wat zijn de automatische en vaak ineffectieve patronen die je vanuit je jeugd hebt meegenomen en hoe kun je deze doorbreken?

In mijn praktijk werk ik doorgaans met cliënten die tegen een burn-out aanzitten, moeite hebben om alles te kunnen bolwerken of voor fundamentele keuzes staan. Een ZKM zelfonderzoek kan in deze gevallen uitkomst bieden.

Mijn ervaring is dat een ZKM traject vrijwel altijd leidt tot meer inzicht in wie je in de kern bent en wilt zijn, dit geeft energie en leidt tot het maken van duurzame en weloverwogen keuzes. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website www.meerzichtopjezelf.nl 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer