Judith Zielstra
Judith Zielstra   ©

Werk adres

Judith in company
Drenthe
Zandrivier 9
9483 TM
Zeegse
06 39 88 22 20
...

Extra informatie

"Als zelfstandig organisatieadviseur op het gebied van strategische vraagstukken rond mens, werk en organisatie ben ik altijd al gefascineerd geweest in processen van betekenisgeving en interactieprocessen binnen organisatie. 

Nu ben ik mijn na certificering als ZKM-consultant® een eigen praktijk gestart om mij - naast het advieswerk - te kunnen richten op individuele coaching. Ik heb gemerkt dat ik er geen genoeg van kan krijgen om mensen te helpen bij hun bewustwordingsproces en hen te ondersteunen bij het vinden van een oplossing voor hun vraagstuk. Voor mij is elk zelfonderzoek ook een spannende ontdekkingstocht, waarvan ik van tevoren nooit weet waar we zullen uitkomen. Dit maakt elk traject uniek en geeft mijn cliënt en mij vaak veel energie - hoe zwaar de thematiek soms ook is. Zien hoe mensen in relatief korte tijd in staat zijn om zelf stappen te zetten naar verandering maakt dit werk voor mij zeer betekenisvol.

Mijn klantenkring bestaat vooral uit particulieren uit verschillende branches, waaronder Politie, Bouw en Consultancy. Vraagstukken zijn divers. Voorbeelden van vragen zijn: beter omgaan met werkdruk, verhogen van assertiviteit, versterken van zelfvertrouwen en het creeren van meer innerlijke rust."

www.judithincompany.nl

judith@judithincompany.nl

Feedback Client

Hans-Peter van Zomeren
Zelfstandig ondernemer

In 2010 ben ik begonnen met de ZKM. Ik dacht altijd dat ik het wel wist en alles goed deed. Mijn kwaadheid was wel iets waar ik vanaf wilde en dat was de reden om de ZKM te gaan volgen.  Zelf dacht ik dat ik de redenen hiervoor al wist. Gedurende de ZKM bleek het toch anders te zitten als dat ik dacht en van overtuigd was. Mijn eigen waarheid dus daar kon het niet aan liggen.

Ik heb het traject gevolgd en moest toegeven dat ik best wel vastgeroest zat in mijn denkwijze en mijn waarheden. 2011 werd voor mij een turbulent jaar, privé en zakelijk. Door de 1e ZKM heb ik dat alles kunnen doorkomen en ben het nog een keer gaan doen. De resultaten van de 1e keer konden we gebruiken om te vergelijken. 

Terugkijkend op de 1e ZKM schrok ik van mijn gedachte en mijn waarheden. Voor sommige dingen een soort van schaamte omdat ik toen zo dacht en mij ook daarnaar gedroeg. Wat goed was om te zien was dat de negatieve gedachten/gevoelens sterk verminderd waren en de positieve gedachten en gevoelens beter waren. Dit ondanks dat het een turbulent jaar was. Elke dag is er wel een situatie waarin ik toepas wat ik heb geleerd. In het begin moest ik daarbij nadenken, nu is het een automatisch iets geworden. 

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer