Emmie Leenen
Emmie Leenen   ©   

Werk adres

Het Open Raam
Noord-Holland
Baarsjesweg 288-1
1058 ag
Amsterdam
06 - 41 72 42 04
...

Extra informatie

Zoek je een ervaren ZKM-coach in Amsterdam? Je voelt de wens jezelf en je eigen verhaal te onderzoeken, omdat je van binnenuit wilt kiezen en in beweging komen? Je richt je te vaak op de wensen van anderen en komt onvoldoende zelf uit de verf?

Met een ZKM-zelfonderzoek integreer je cognitief inzicht over jezelf met emotionele groei. Ik word altijd prettig verrast door de organische stappen die mensen zetten, door de kracht en de diepte van de methodiek. Mijn ervaring is dat de ZKM mensen altijd dichterbij zichzelf brengt, met meer focus en ontspanning. 

Mijn specialisatie is: preventie en burn-out gerelateerde vragen, loopbaanheroriëntatie, vragen rond samenwerking, communicatie en functioneren (in een team) en vragen rond zingeving. 

Mijn stijl is: vertrouwenwekkend, stevig en liefdevol, zonder oordeel, werkend vanuit gelijkwaardigheid en met oog voor heldere doelen, verbinding en transparantie. 

Naast de ZKM werk ik met de meerstemmigheid van de Voice Dialogue, kernkwadranten van Ofman, mindfulness en lichaamsgerichte oefeningen en ademtraining. 

Meer weten? Je bent welkom voor meer informatie of kennismaking. 

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer