Emmie Leenen
Emmie Leenen   ©   

Werk adres

Het Open Raam
Noord-Holland
Baarsjesweg 288-1
1058 ag
Amsterdam
06 - 41 72 42 04
...

Extra informatie

Zoek je een ervaren ZKM-coach in Amsterdam? Je voelt de wens jezelf en je eigen verhaal te onderzoeken en te weten te komen wat je drijft en belemmert? 

Met een ZKM-zelfonderzoek integreer je cognitief inzicht over jezelf met emotionele ontwikkeling. Dat maakt het zo krachtig en duurzaam. En je bent zélf de onderzoeker van je verhaal. Mijn ervaring is dat de ZKM mensen altijd dichterbij zichzelf brengt, zodat waarachtige keuzes gemaakt kunnen worden.

Ik ben gespecialiseerd in: begeleiding van stressgerelateerde vragen zoals preventie van of na burn-out, bij ziekte en ingrijpende verlieservaringen, loopbaanheroriëntatie, vragen rond samenwerking en functioneren, vage lichamelijke klachten, regelmatig kort verzuim. 
In alle begeleiding: altijd aandacht voor de balans tussen hoofd, hart en lijf. 

Mijn stijl is: vertrouwenwekkend, stevig en liefdevol, zonder oordeel, werkend vanuit gelijkwaardigheid en met oog voor heldere doelen, verbinding en transparantie. 

Naast de ZKM werk ik met de meerstemmigheid van de Voice Dialogue, kernkwadranten van Ofman, mindfulness en ademtraining. 

Meer weten? Je bent welkom voor meer informatie of kennismaking. 

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer