Irene van Bussel
Irene van Bussel   ©

Werk adres

Cordaan
Noord-Holland
Postjesweg 125
1057 DZ
Amsterdam
06-38851918
...

2e werkadres

Orteliusstraat 34-2
Amsterdam

Extra informatie

De ontwikkeling van de individuele mens heeft mij altijd geboeid. Een inspiratiebron voor mij vormen de grote verhalen; mythen, sprookjes en legenden die een reflectie zijn van onze persoonlijke verhalen. Wat is de verhaallijn, of de rode draad die keuzes in jouw leven en werk tot dusver hebben bepaald? Elke mens creëert en leeft immers zijn eigen verhaal met periodes van groei en bloei en fases van stagnatie en crisis. Mijn uitdaging is het om jou op moeilijke momenten te ondersteunen, zodat je je kracht weer hervindt en je vervolgens in staat bent om zelf weer sturing en zin te geven aan je loopbaan en levensloop.

Ik ben opgeleid als loopbaanbegeleider en coach en ben afgestudeerd als religiewetenschapper op het gebied van zingeving, identiteit en het levensverhaal. Sinds 2004 begeleid ik mensen op individuele basis en maak daarbij gebruik van reguliere en creatieve methodieken. Een van de methodieken is de ZelfKennisMethode (ZKM); een kortdurend intensief zelfonderzoek waarbij het levensverhaal het uitgangspunt vormt. 

Mijn werkwijze is ontwikkelings- en resultaatgericht en wij werken samen vanuit een gelijkwaardige positie; jij bent de expert op het gebied van je eigen leven en ik ben de specialist in de toepassing van de methodieken. Ik ondersteun bij hulpvragen op het gebied van je persoonlijk functioneren, bij het bewust worden van wie je bent, welke keuzes je hebt gemaakt op grond van welke talenten en je mogelijkheden, en op het gebied van zingevingsvragen. Ik inspireer je bij het scheppen van een nieuw perspectief en de vertaalslag naar een verhaal; een nieuwe werkelijkheid die zin geeft aan je loopbaan en levensloop.

Ik maak deel uit van de interne coachpool Amsterdam UMC en begeleid ook mensen vanuit eigen praktijk. Je kunt me bellen (06-36427156) of mailen (irenevanbussel@gmail.com) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer