Anna de Jong
Anna de Jong   ©   

Werk adres

IN 8 NEMEN
Friesland
IJsbaanweg 59
8391 HX
NOORDWOLDE
06 18664382
06 18664382
...

Extra informatie

 

 Ik begeleid je in het vinden van perspectief op loopbaan en leven. Voor vragen op gebied van loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, vanuit mijn praktijk “IN 8 NEMEN”.

Je vindt een eigen weg en eigen oplossingen, door actief vooruit te kijken en actief te participeren op de omstandigheden. En natuurlijk door hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Het is noodzakelijk om je eigen kracht goed te kennen, in deze snel veranderende en complexer wordende wereld. “IN 8 NEMEN” biedt hierbij begeleiding en advies.

Ø  Loopbaanoriëntatie

Ø  Jobmarketing

Ø  Outplacement

Ø  Re-integratie

Ø  Coaching

Ik werk met ZKM-Zelfonderzoek, Voice Dialogue, Focussen, Oplossingsgericht werken en andere aanvullende methodieken.

Feedback Client

Piet
Muziektherapeut

"Enigszins uitgeblust zocht naar meer samenhang tussen mijn werk, privéleven, mijn talenten en passies. Zo ben ik ben Anna de Jong terecht gekomen.

Wat mij vooral hielp en stimuleerde was dat zij grote kennis en een methodische aanpak combineert met echtheid en persoonlijke nabijheid. Zo heb ik tijdens de gesprekken en werkvormen samen met haar (her)ontdekt wat mijn talenten en passies zijn. En ik heb geleerd om pijn en verdriet uit het verleden onder ogen te zien en te integreren, in plaats van ze toe te staan me steeds af te remmen. 

Sinds mijn traject bij Anna heb ik meer plezier gekregen in mijn werk.als muziektherapeut, ook omdat ik het daarnaast heb aangedurfd te starten met een eigen praktijk. Deze twee versterken en stimuleren elkaar nu!

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer