Margret Rensink
Margret Rensink   ©

Werk adres

Kompas Training & Coaching
Gelderland
Kriegerdreef 11
7121 JJ
AALTEN
06-53737728 / 0543-477017
...

Extra informatie

Als je weet wat je drijft, wat je talenten zijn en wat je energie geeft maak je makkelijker keuzes, het geeft je richting. Je kunt je kompas afstellen op de koers die je wilt varen.

Als coach begeleid ik vaak 40 plussers die onvoldoende energie, voldoening of zingeving ervaren in werk en privé. Ze staan voor keuzes of op kruispunten, lopen vast of functioneren op de automatische piloot. Voor 40 plussers geldt dat de eerste helft gespeeld is en de vraag leeft hoe ze de tweede helft gaan spelen. Met betrekking tot de verhoging van de arbeidsleeftijd  en het feit dat we langer leven geldt dat ook voor de verlening. Wat zijn de behoeften en wensen die leven? Hoe kun je jouw levenservaring en kennis verzilveren  met betrekking tot zingeving. Welke aanpassingen vraagt dat? Want je wilt vitaal en met zin werken en leven.

Wat ik als coach mooi vind aan de zkm-methode is dat mensen door middel van een onderzoek zelf ontdekken, zichzelf (weer) ontdekken. Het geeft energie en richting. Je krijgt helder wat je motiveert en wat je inspireert, wat je persoonlijke kracht is. Ook maakt het duidelijk wat je weghoudt van wat je wilt. Vanuit dat inzicht maak je makkelijker keuzes, ervaar je meer betrokkenheid en voldoening en zet je stappen om verder op pad te gaan. 

www,kompastraining.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer