Laurens Mulderije
Laurens Mulderije   ©

Werk adres

LM Loopbaanmanagement
Groningen
Hereweg 114
9725 AK
GRONINGEN
050-3600902
06-14132205
...

Extra informatie

Laurens Mulderije is loopbaanpsycholoog en arbeidsdeskundige, en bedreven in diagnostiek en interventies.                               

LM Loopbaanmanagement onderzoekt (arbeidspsychologisch en arbeidskundig onderzoek) hoe het kan dat mensen hun werk niet meer optimaal kunnen verrichten. Komen hun drivers nog wel tot hun recht, is het takenpakket nog voldoende passend, is de onderlinge afstemming wel naar wens. Zijn er conflicten op het werk, zijn die van interpersoonlijke aard of intrapsychische aard. Welke criteria zijn doorslaggevend en wat is de beste weg naar herstel en het terugvinden van het juiste spoor.

In geval van effectiviteitsverbeteringsinterventies werkt Laurens werkt met ZKM, RET en focussing. De coaching zelf kan alle kanten op. Er is meestal sprake van een combinatie van oplossingsgerichte voorstellen tot meer agogische interventies. Verbetering van effectiviteit in het functioneren is de doelstelling en het resultaat. 

 

U bent van harte uitgenodigd om eens kennis te maken. Informatie over hoe Laurens u verder kan helpen vindt u op de website.

LM Loopbaanmanagement is lid van de Noloc (loopbaandeskundige), het SRA (arbeidsdeskundige) en de sectie A&O van het NIP (psycholoog) en werkt volgens de richtlijn Werk en Psychische klachten zie http://www.psynip.nl/website-openbaar-themas/sector-arbeid-organisatie/toolbox/brochure-toelichting.pdf 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer