Caroline Horikx
Caroline Horikx   ©

Werk adres

Caroline Horikx Arbeid & Gezondheid
Brabant
Torenberglaan 1
5628 EL
EINDHOVEN
0651 686906
...

Extra informatie

De ZKM is voor mij 'op een elegante en veilige manier ontdekken wat jou boeit en tegenhoudt'. Zodat je daarna stappen kunt maken om nieuwe (onbekende) terreinen te ontdekken. Ik werk met verschillende methodieken en media, en jouw leerstijl staat centraal. We stellen samen een traject op maat op: Waar en wanneer leer en reflecteer jij?

Ik ben psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP,  ingeschreven in het register van  A&O.  Ik begeleid mensen die psychische problemen hebben op of door het werk. Mijn specialisme is burnout- en stressklachten.

Het uitgangspunt bij de begeleiding is dat een ontregelde fysiologie lichamelijke en psychische klachten veroorzaakt. Deze fysiologische ontregeling ontstaat meestal door roofbouw. Als iemand bij mij komt is hij/zij vaak langdurig mentaal en lichamelijk overbelast geweest. Bij de begeleiding richt ik me op vier niveaus: lichamelijk, gedragsmatig, emotioneel en mentaal. Veel aandacht is er daarbij voor de noodzakelijke balans tussen belasting en herstel en dat je weer voelt wat het verschil tussen inspanning en ontspanning is. 

De ZKM zet ik in als het nodig is om de onderliggende patronen helder te krijgen: Waarom doe je zoals je doet? Wat zijn meewerkende en/of tegenwerkende krachten? Als je daar meer zicht op hebt kan er nagegaan worden welke relatie dit heeft met de beginvraag. Als deze relatie duidelijk is, kan er naar het gewenste doel toegewerkt worden en kunnen er gerichter en makkelijker keuzes gemaakt worden. De ZKM helpt je dan om een goede volgende stap te maken.

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer