Kara Vloet
Kara Vloet   ©

Werk adres

ADHD-atelier
Brabant
Weth. v.d. Wildenbergstraat 13
5126 TK
Gilze
+311614510
+31612961318
...

2e werkadres

91 Rue de Château
88260
Saint-Baslemont (France)

Extra informatie

Graag ga ik met jou de dialoog aan over vragen over diversiteit, leven en loopbaan vanuit mijn coachpraktijk in Nederland en/of in Saint-Baslemont in de Franse Vogezen. Dat kan individueel of in een groep of op organisatieniveau. Dat kan live in een prettige professionele ruimte of online, afhankelijk van waar jouw voorkeur ligt.

Onze samenwerking zie ik daarbij als een creatief en gezamenlijk zoekproces; een reis waarbij jij aan het roer staat én blijft. Om samen vanuit jouw eigen verhaal en eigen-wijsheid, talenten én je kwetsbaarheid - als kracht - jouw eigen koers in leven en loopbaan te vinden.

Opgeleid als persoonlijkheids- en onderwijspsycholoog heb ik veel ervaring in (onderzoek naar) inclusie, diversiteit en loopbaan-coaching binnen diverse niveaus in het onderwijs. Mijn expertisegebieden zijn:

• Loopbaanontwikkeling en -coaching van professionals in onderwijs

• Professionalisering van docenten als studentcoach, in onderzoek, inclusie & diversiteit

• Narratief dialogisch onderzoek naar professionele identiteitsontwikkeling

Als senior (loopbaan)coach, trainer, docent, onderzoeker en assessor heb ik ruim 35 jaar ervaring opgebouwd binnen het Hoger Onderwijs. Als ADHD-coach heb ik - naast inzichten als ervaringsdeskundige - expertise op het gebied van inclusie en neurodiversiteit. Ik coach zowel (jong)volwassen als senioren in hun leven en loopbaan.

Mijn promotieonderzoek naar professionele identiteitsontwikkeling als dialogisch proces (Vloet, 2015) - waarbij ik de Dialogical Self Theory als fundament gebruikte en de ZKM als methode - biedt hiervoor een wetenschappelijk onderbouwd kader naast diverse postacademische coach opleidingen en lidmaatschappen van beroepsverenigingen, zoals de NOLOC Kennisprofessionals.

Mijn kracht ligt in inspireren en verbinden van mensen in hun loopbaan, professionalisering en onderzoek. In diverse rollen ben ik sterk in talentontwikkeling en mensen in hun kracht zetten. Recent onderzocht ik succesfactoren en belemmeringen voor de inzet van hybride professionals in het onderwijs en ontwierpen we interventies als brug naar het bedrijfsleven in de Brainport regio.

Ik werk vanuit een positieve talentgerichte visie, kan snel schakelen en heb een groot netwerk binnen en buiten onderwijs en coachpraktijken.

Ik ben als persoonlijkheids- en onderwijspsycholoog verder geprofessionaliseerd in diverse postacademische coaching methoden: naast de ZelfKonfrontatie/ KennisMethode, (ZKM) en aanverwante My Insight Out (MIO), Oplossingsgericht coachen vanuit de positieve psychologie, ADHD-coaching vanuit ADHD-Nederland en NLP practitioner. Ik heb die expertise jarenlang toegepast in mijn werk als opleider, coach van studenten én collega’s en trainer bij Fontys Hogescholen.

Als senior focus focus ik mij nu nog vooral op mijn loopbaancoaching praktijk vanuit de Franse Vogezen: het ADHD-atelier in St.-Baslemont.

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer
 5. (*)
  Ongeldige invoer