Bestuur

Organisatie

Bestuur

Ereleden: Henk de Lijster en Anna Zanen-van Eeghen

Leden van verdienste: prof. dr Hubert Hermans, drs Els Hermans-Jansen en Dr. Margreet Poulie

Begiftigd met de Verenigingspenning:

drs Ankie Hendriks-van den Hengel

drs. Els W.T. de Boom-Voorhorst

Ir. Marnix van Abbe

Financiële administratie & declaraties: Chris Lasschuit van TPP Consultancy

Voor reis- en onkostendeclaraties voor bestuurs- en commissieleden, klik op Declaratieformulier. Declaraties over het lopend jaar uiterlijk indienen voor 15 januari van het volgend jaar. Zie verder de spelregels op het Declaratieformulier.

Statuten ZKM vereniging