Agenda

 

Akoesticum, D42, Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede

 

Vrijdag 3 november Jaardag :

                          Ramen en deuren wagenwijd open: 'Identiteit en Loyaliteit’

 

Programma ZKM Jaardag 2017    klik hier voor het Programma 

ZKM Jaardag Identiteit en Loyaliteit

Hieronder volgt nadere informatie voor de Jaardag 2017, waarvoor we je van harte uitnodigen.

Niet alleen omdat het Akoesticum in Ede een fantastische plek is om elkaar te ontmoeten, maar ook omdat wij denken dat het ons gelukt is een heel uitdagend en inspirerend programma samen te stellen.

Op de Jaardag van 3 november 2017 oefenen we werkvormen waarmee we onze cliënten, tijdens het zelfonderzoek of in de validatiefase, kunnen faciliteren om hun identiteit in al z’n complexiteit (verder) te ontvouwen.

De workshops bieden handreikingen om onze cliënten uit te nodigen te luisteren naar die kanten van hun identiteit die (nog) weinig stem hebben. Of die  hen uitdagen ook deze stemmen in een interne dialoog te betrekken.

Om ons repertoire aan werkvormen uit eigen kring uit te breiden, hebben we  voor deze Jaardag collega’s uit aanpalende disciplines uitgenodigd.  Voor een Master Class Lex Mulder (Voice Dialogue); voor workshops: Maike Boezemans (poppenspeelster), Mark de Jonge (psychodrama), Ine Ruijfrok (familie opstellingen) en Kitlyn Tjin a Djie (transcultureel systeemtherapeut).

Voor leden van de ZKM-Vereniging die met één van deze vijf methoden gaan werken, vindt in het voorjaar van 2018 een intervisiebijeenkomst met respectievelijk Maaike Boezeman, Mark de Jonge, Lex Mulder, Ine Ruijfrok en Kitlyn Tjin a Djie. Voor de combinatie van workshop en intervisiebijeenkomst vraagt de ZKM-Vereniging accreditatie aan, o.a. bij het NIP, NOLOC, NOBCO en de NVPG.

Deelname aan de Jaardag kost €75 euro voor leden, en €30 euro voor introducés. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor studenten uit het hoger beroeps- en universitair onderwijs om zich in te schrijven voor de jaardag voor € 15.  Betalen kan via  NL51 RABO 0322375533 van de Rabobank (Eindhoven) t.n.v. vereniging voor ZKM- Vereniging, ovv naam, evt. naam introducee, deelname Jaardag.

Je aanmelding wordt definitief zodra je betaald hebt.

Introducés en studenten schrijven zich in via het betreffende lid van de ZKMVereniging.

Begin september volgt het definitieve programma voor de Jaardag.

Opgave voor de Jaardag + workshop van je keuze is mogelijk vanaf NU! Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en geef daarin aan welke workshops jouw voorkeur hebben en in welke volgorde. Vol=vol! Je inschrijving wordt definitief zodra je betaald hebt.

De uiterste inschrijfdatum voor de jaardag is 15 oktober 2017.

 

Met collegiale groet,

Annerieke Oosterwegel en Ina ter Avest

 

 

Save The Date

3 november 2017 belooft een bijzondere Jaardag te worden!

 

Niet alleen vanwege de fantastische locatie: 

het Akoesticum in Ede, dichtbij een prachtig wandelgebied en naast het NS station Ede-Wageningen.

 

Maar vooral ook vanwege de bijdragen van de volgende experts.

Neem vast een kijkje op hun website!

 

Lex Mulder www.lex-mulder.nl

Mark de Jonge www.academiepsychodrama.com

Kitlyn Tjin-a-Djie www.beschermjassen.nl

Ine Ruijfrok www.ruijfrok.nl

Maike Boezeman www.solbris.nl

 

 

Eind september volgt het concrete programma en wordt de inschrijving geopend, voor leden, introducees en geïnteresseerde studenten.

 

 

Woensdag 18 april Algemene Leden Vergadering 2018

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer