Er is veel vraag naar de colleges van Hubert Hermans. Inmiddels is er een dubbel DVD beschikbaar.

Covertekst:

“Inspirerend”, “helder”, en “boordevol interessante informatie”, zo worden de colleges van Hermans vaak betiteld. Hier een diepteblik in zijn persoonlijke ervaringen die hebben geleid tot het ontwerpen van zijn Zelfkonfrontatiemethode en de internationaal gerenommeerde Dialogical Self Theory. In een interview met Ron van de Water vertelt hij over de achtergronden die hebben geleid tot het ontwerpen van de Zelfkonfrontatiemethode. Daarna geeft hij een college over deze methode, met onverwachte verbanden tussen uiteenlopende ontwikkelingen afgewisseld met illustrerende anekdotes en verhalen. In het tweede deel, ingeleid door Agnieszka Hermans-Konopka, neemt hij de kijker en luisteraar mee op een reis door de veelkleurige ruimte van de Dialogical Self.

Hubert Hermans, die door Dan McAdams werd beschreven als: “one of the most creative theorists and researchers on the scene today in personality and clinical psychology”, laat in deze productie zien hoe de waardevolle en duistere elementen in het menselijke ervaring nauw met elkaar samenhangen en elkaar kunnen bevruchten.

Prijs van de DVD is   € 45,- te verkrijgen bij Hubert Hermans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs van de DVD is   € 35,- voor VvZB-leden incl. verzendkosten.

 

ZKM PROFESSIONAL?
 1. Telefoonnummer(*)
  Ongeldige invoer
 2. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail(*)
  Ongeldige invoer
 4. Vraag(*)
  Ongeldige invoer